Bij de aanleg van uw tuin zijn er veel vragen die kunnen spelen. De meest voorkomende vraag is uiteraard: Wat gaat het mij kostenDeze vraag is niet te beantwoorden zonder eerst te weten wat de wensen zijn en hoe de huidige staat van de tuin is.

Daarom maakt Mennega groenvoorziening eerst een vrijblijvende afspraak om de locatie te bekijken en alle wensen door te spreken. Hieronder valt een vakbekwaam advies over wat past bij de wensen en het budget. Op deze wijze ontstaat een ontwerp wat niet bedacht is door ons maar in samenspraak. Desgewenst gaan wij met mee om materialen te bekijken en eventueel uit te zoeken bij een van onze vaste leveranciers.

Als alle materialen gekozen zijn en het ontwerp naar wens is, wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Op de offerte staan alle prijzen, uren en ook welke materialen er worden gebruikt. Op deze wijze is goed te zien waar de kosten zitten en waar voor wordt betaald.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden hebben wij alle disciplines in eigen beheer. Hierbij zijn er vaste medewerkers die de hele tuin realiseren vanaf leeg halen van de tuin, het straatwerk tot het aanplanten.

Waarom klanten kiezen voor Mennega groenvoorziening

Mennega groenvoorziening is een hoveniers en groenvoorzieningbedrijf werkzaam in Groningen en Drenthe.

Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggen, tuin onderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

  • Ruim 70 jaar vakervaring.
  • Meer dan 1000 projecten afgerond.
  • Gemiddelde beoordeling van 8,9.
  • 100% beveelt Mennega aan.